Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Βιομηχανική πρόταση

Προτείνουμε την δημιουργία ερευνητικού προγράμματος με οποιοδήποτε πανεπιστήμιο επιθυμί να συμμετάσχει σχετικά με τις Μονωτικές Ιδιότητες της Στάχτης.

Λόγω της πολυπλοκότητας της πρότασής μας δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή της έρευνας.

Είναι γεγονός όμως ότι οι στάχτες έχουν την ιδιότητα να θερμαίνονται σε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες αλλά και να ψύχονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν λοιπόν προσμίξουμε την στάχτη με τσιμέντο σοβαδοποιοίας το τσιμέντο αποκτά μονωτικές ιδιότητες διότι δεν θα θερμαίνεται στις συνήθεις θερμοκρασίες αλλά ούτε και θα ψύχεται.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις επιμέρους δραστηριότητες του ερευνητικού πλαισίου οι οποίες θα πρέπει να εξεταστούν:

1) οι αναλογίες πρόσμιξεις

2) δευτερεύοντα πρόσμικτα στοιχεία αύξησεις της αντοχής του υλικού.

3) Η πιλοτική του χρήση αναφορικά με τους τρόπους χρήσης της.

4) Η ελαστικότητά του

Σαφώς έπειτα από την επισύναψη της συνεργασίας με το πανεπιστήμιο θα δεχτούμε τις προτάσεις τους σχετικά με στοιχεία τα οποία βελτιώνουν το ερευνητικό πλαίσιο.

Μπορούμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα ερευνητικό πρόγραμμα σε συνεργασία με εταιρείες κατασκευής μονωτικών προϊόντων ή και εταιρείες κατασκευής σιμεντειδών το οποίο θα εξεταζει τις παραπάνω ιδιότητες και ως τελικό στόχο θα έχουν την δημιουργία Νέου, Καινοτόμου, Περιβαντολογικά Φιλικού Βιομηχανικού Προϊόντος.

Οι εταιρείες οι οποίες θα συμμετάσχουν θα έχουν μαζί με εμάς την Βιομηχανική ιδιοκτησία των παραγόμενων προϊόντων.

Η παραπάνω πρόταση αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Δημήτρη Πάππα κάτοικο Δήμου Γεροποτάμου, Ρεθύμνου, Κρήτης. όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει παρακαλείται να εποικοινωνήσει στο παρακάτω τηλέφωνο ή E-mail:

6845649184
dimitripappas35@yahoo.ca

Φιλικά,

Δημήτρης Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Use Worldlingo to translate this website