Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Για μια ορθή εκλογική αναμέτρηση

Προκειμένου να συμετάσχουμε στην εκλογική αναμέτρηση παρακάμπτοντας τις όποιες αντιδράσεις και παράλληλα έχοντας την ευκαιρία να διακριθούμε θέτοντας στην κρίση του Ελληνικού λαού τις προτάσεις μας πήρα την πρωτοβουλία να δημοσιεύσω τον προσωπικό μου λογαριασμό προκειμένου να δεχθούμε τις δωρεές σας.

Δημήτρης Πάππας ΑΦΜ 106016491

ATEBank (Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος)

Αρ. Λογαριασμού 3750102013865

Παρακαλούμε με την κατάθεσή σας να δηλώσετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επίσης όλα τα έξοδά μας θα δημοσιευθούνε στην ιστοσελίδα μας μαζί με αντίγραφα των τιμολογίων και θα δηλωθούνε στην Εφορία.

Όσα χρήματα δεν αξιοποιηθούνε κατά την εκλογική περίοδο θα διατεθούνε έπειτα από διαβούλευση σε αναπτυξιακά έργα της περιοχής μας.

Εφόσον κάποιος επιχειρηματίας ή απλός ιδιώτης επιθυμεί να διαπραγματευτεί μαζί μας κάποια από τις προτάσεις, όπου έγκειται πνευματική ιδιοκτισία μας, το τηλέφωνό μας είναι 6945649184 όπου όλες οι συνομιλίες καταγράφονται και μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε ως αποδεικτικό στοιχείο.

Φιλικά,

Δημήτρης Πάππας

Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΩΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΛΙΝΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΡΟΕΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΩΑ
ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Use Worldlingo to translate this website