Παρασκευή 27 Απριλίου 2007

ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΑΡΙΕΤΤΑ

Μιζέρια:
Πολιτική μιζέρια Υπουργείου Παιδείας.
Το παραμύθι τελείωσε. Περάσανε οι εποχές όπου ο κάθε επαγγελματάκος αποκαλούσε μίζερους τον κάθε λογής σκληρά εργαζόμενο προκειμένου να δικαιολογήσει την αδυναμία του να τηρήσει τους κανόνες ηθικής που διέπουν την σωστή συνεργασία.
Πετάξατε την μάσκα σήμερα. Είσαστε μία επαγγελματάκος.
Κατά την ταπεινή σας γνώμη μίζεροι είναι αγωνιστές των εργασιακών δικαιωμάτων διότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην θεσμική σας υποχρέωση να διασφαλίσετε την επαγγελματική τους ακεραιότητα.
Μίζεροι είναι οι φοιτητές οι οποίοι αγωνιούν και αγωνίζονται για το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπώς οι ίδιοι αλλά και οι μελλοντικές γενιές.
Μίζεροι είναι οι ωρομίσθιοι καθηγητές που εκμεταλεύεστε δίνοντας 9,20 ευρώ την ώρα και εργάζονται τις ίδιες ώρες με τους μόνιμους και τους αναπληρωτές. Και δεν φτάνει που δεν τους πληρώνετε στην ώρα τους αλλά δεν τους πληρώνετε και τα μεταφορικά τους. Μήπως κάπου αποσκοπείτε;;;;;;;
Μίζεροι είμαστε εμείς που εξαναγκάζετε να συναινέσουμε στην πολιτική σας ανυπαρξία και απραξία. Εμείς που που μας εξαναγκάζετε να πάρουμε θέση σε μία εικονική πραγματικότητα για να καταθέσετε το όποιο νομοσχέδιο σας βολεύει.
Μίζερος είμαι εγώ που δεν δέχομαι την εξουσία ως μέσο επιβολής αλλά ως μέσο διασφάλισης ορθών κανόνων και πρακτικών.
Μίζερος είμαι εγώ Κ. Γιαννάκου και ΝΑΙ μίζερος θα μείνω!!!!

Διακήρυξη

Η τεχνολογική επανάσταση στην οποία ζούμε έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις και δεδομένα τα οποία πριν μία δεκαετία φαντάζαν ασύλληπτα. Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας μας είναι άμεσα συναρτόμενες με την τεχνολογική επανάσταση. Τι θέλουμε όμως εμείς; Τη χρήση της τεχνολογίας στα χέρια των όποιων διαχειριστών εξουσίας ή στα χέρια των σκεπτόμενων ανθρώπων; Λένε ότι το "μέλλον" ανήκει σε μας. Εμείς λέμε ότι ΤΟ "ΜΕΛΛΟΝ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Δημήτρης Πάππας

Use Worldlingo to translate this website