Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007

Συνέχεια Αθλητισμού-Πρόταση

Σε συνέχεια της τελευταίας μας πρότασης προκειμένου να αποδώσουμε συμπληρωματικά ορισμένα μέτρα τα οποία θεωρούμε σημαντικά για τον Ελληνικό Αθλητισμό και την μελλοντική αναβάθμισή του, λαμβάνοντας πάντα υπόψην μας και τις Ευρωπαϊκές εξελίξεις, παραθέτουμε τις παρακάτω προτάσεις οι οποίες θα μπορούσανε να βελτιώσουν τα έσοδα των Αθλητικών Συλλόγων κατιστώντας την συντήρηση των σταδίων εφικτή και παράλληλα να μπορέσουν οι Συλλόγοι να αναβαθμίσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά τους έναντι των ισχυρών συλλόγων.

1) Προτείνουμε την ενίσχυση των στέγαστρων των σταδίων με Φωτοβολταϊκά συστήματα

2) Προτείνουμε την παράλληλη διεξαγωγή των Ποδοσφαιρικών αγώνων με αγώνες Στοίβου.

Η δεύτερη πρόταση μας συνεπάγεται την δημιουργία ομάδων στοίβου στα πρότυπα των ομαδικών αθλημάτων, των οποίων όμως η βαθμολογία δεν θα είναι εξαρτόμενη μόνο από την νίκη, ισοπαλία ή ήττα αλλά θα συναρτάται από διαφόρους παράγοντες όπως ο βαθμός δυσκολίας του αθλήματος, δηλ. τη είδους γυμναστική ή σωματική διάπλαση χρειάζεται το συγκεκριμένο άθλημα, τις καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίζονται κτλ.

Επίσης η βαθμολογία της εκάστοτε ομάδας θα εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και σε εθνικό επίπεδο σε σύγκριση με όλες τις ομάδες.

Use Worldlingo to translate this website