Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Σχέδιο Δ για δημοκρατία, διάλογο και δημόσια συζήτηση

Το παρακάτω κείμενο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο σε σχέση με σειρά προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην προσωπική, οικογενειακή αλλά και κοινωνική ζωή μου. Παρακαλώ όσους διαβάσουν τα επισυναπτόμενα έγγραφα να εγγράψουν τα σχόλιά τους και να επισημάνουν τις περιπτώσεις όπου υπάρχει περίπτωση να είναι εμπλεκόμενοι. Επίσης παρακαλώ να επισημανθεί από τις ελεγκτικές υπηρεσίες της΅Ευρωπαϊκής Ένωσης.

''Στις 13 Οκτωβρίου 2005 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προώθησε το σχέδιο Δ για τη δημοκρατία, το διάλογο και τη δημόσια συζήτηση ως θεμέλιο για μια συζήτηση σχετικά με το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Το σχέδιο Δ επιδιώκει να υποστηρίξει την επικοινωνία και τη συζήτηση σχετικά με τις δραστηριότητες της ΕΕ εξετάζοντας την ανάγκη να ληφθούν υπόψη οι προσδοκίες των πολιτών.''

Ανακοίνωση της Επιτροπής προς το Συμβούλιο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή και την Επιτροπή των Περιφερειών: «Η συμβολή της Επιτροπής κατά την περίοδο προβληματισμού και πέραν αυτής: Σχέδιο Δ για δημοκρατία, διάλογο και δημόσια συζήτηση» [COM(2005) 494 τελικό - Δεν έχει δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Use Worldlingo to translate this website