Σάββατο 19 Μαΐου 2007

Θυμηθείτε!!!!

Κάποτε συζητούσαμε κατά πόσο θα έπρεπε να αυξήσουμε τον κοινοτικό προϋπολογισμό. Κάποτε θέλαμε να συνεχιστούν οι επιδοτήσεις των αγροτικών προϊόντων.
Κάποτε επιθυμούσαμε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα.

Αποτέλεσμα; Ρήξη στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ομαδοποίηση των χωρών. Συνεχείς διαμάχες.

Νομίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε και στους δύο στόχους παράλληλα.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μας έδειξε ότι μπορούμε μετά τις φορολογικές ρυθμίσεις στις οποίες προέβη όπου οι επιχειρήσεις (όπως αναφέρει η αντιπολίτευση) γλιτώνουν γύρω στα τρία δισεκατομμύρια ευρώ.

Είμαστε όμως σίγουροι ότι τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις οι οποίες με την σειρά τους θα μειώσουν την ανεργία, θα αυξήσουν την παραγωγή μειώνοντας τον πληθωρισμό. Ή απλά είναι μέτρα προεκλογικών πελατειακών δεσμεύσεων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος και την ΓΣΕΕ τα πάγια περιουσιακά στοιχεία του Δευτερογενή Τομέα ανέρχονται στα σαράντα δισεκατομμύρια ευρώ (40.000.000.000) και απασχολούν γύρω στους εξακόσιους χιλιάδες εργαζομένους (600.000).

Εάν υποθέσουμε ότι δανειζόμαστε τα παραπάνω χρήματα και προβαίνουμε σε διπλασιασμό των παγίων μήπως μπορείτε να υπολογίσετε για μας πόσο θα είναι οι δόσεις μας για τα επόμενα είκοσιπέντε χρόνια και ποιά θα είναι η ωφελιμότητα για την Ελληνική Οικονομία;

Εμείς ως Δημοκρατικό Κέντρο θα επαναφέρουμε το φορολογικό καθεστώς των επιχειρήσεων της κυβέρνησης Σημίτη και θα Ιδρύσουμε Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού η οποία θα διαχειριστεί τα παραπάνω κονδύλια θέτοντας σαφείς όρους ως προς την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και παράλληλα ενισχύοντας την βιωσιμότητά τους.

Με την παραπάνω πολιτική θα μειώσουμε την ανεργία στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα, θα αυξήσουμε την παραγωγή στα ανώτερα δυνατά επίπεδα και συγχρόνως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των αγροτών.

Όταν μιλάγαμε για Σύγχρονα ΧρηματοΟικονομικά Εργαλεία εμείς ξέραμε τι λέγαμε αλλά δυστυχώς κάποιοι αρκέστηκαν στην στείρα πελατειακή προσέγγιση.

Ευτυχώς όμως εμείς πάμε μπροστά!!!

Ευτυχώς τώρα θα συνειδητοποιήσουνε κάποιοι ότι εμείς είμαστε οι πραγματικοί και θα μπορέσουμε να διορθώσουμε, με όλο το σεβασμό που διαθέτουμε, τα όποια λάθη γίνανε στο πρόσφατο παρελθόν από τους δήθεν ''μεταφραστές'' και τους δήθεν ''μεσολαβητές'' μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Use Worldlingo to translate this website